Fimlab valitsi OneClinic Logistics -järjestelmän

OneClinic on tehnyt uuden läpimurron laboratoriopalveluiden materiaalilogistiikan järjestelmissä, kun Fimlab Laboratoriot Oy hankki käyttöönsä OneClinic Logistics -järjestelmän tehostamaan päivittäistä toimintaansa. Järjestelmä otetaan käyttöön kaikissa Fimlabin toimipisteissä ja varastoissa.

”Tämä on meille suuri onnistuminen laboratoriotoimijoiden segmentissä. Pääsemme tekemään yhteistyötä alan suurimman toimijan kanssa. Aivan loistava juttu”, iloitsee OneClinicin toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä.

”Tämä avaa meille ovia myös muiden laboratoriopalveluiden toimittajien suuntaan sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Koronasta johtuen kaikilla laboratoriopalvelutoimijoilla on ollut suuria haasteita logistiikasta. Ja meiltähän löytyy tähän toimivia ratkaisuja”, vakuuttaa Pietilä.

OneClinic Logisticsin kautta on tarkoitus hoitaa keskitetysti kaikkien Fimlabin toimipisteiden tarvike- ja materiaalitilaukset sekä vastaanotot. Varastonhallintaan ja seurantaan saadaan myös tehokkuutta ja luotettavuutta.

Fimlab on Suomessa alansa suurin ja toimii useilla hyvinvointialueilla. Yrityksellä on yli 110 toimipistettä ja asiakkaina noin 1,3 miljoonaa suomalaista.

 

Lue lisää:

Muita uutisia