Yritys

OneClinic Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on sataprosenttisesti erikoistunut terveydenhuollon materiaalien ja lääkehuollon logistiikkaan. OneClinic Logistics -ratkaisumme tehostaa ja helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja auttaa näitä keskittymään asiakkaidensa hyvään hoitoon. Tunnuksemme onkin: We manage. You care.

Sujuvuutta ja kustannustehokkuutta

Olemme terveydenhuollon ohjelmistojen edelläkävijä. Tuotteemme on OneClinic Logistics, joka tuo sujuvuutta ja kustannustehokkuutta lääkkeiden ja hoitotarvikkeiden logistiikkaan. Ratkaisumme vastaa alan tämän päivän ja huomisen haasteisiin.

Mahdollisimman paljon lisäarvoa

Toimintatapamme on avoin ja ratkaisulähtöinen. Haluamme tuottaa asiakkaillemme – julkisille ja yksityisille terveyspalvelujen tuottajille – mahdollisimman paljon lisäarvoa. Järjestelmiimme luottavat jo kymmenet erilaiset terveydenhuollon toimijat kuten hyvinvointialueet, yksityiset terveysyritykset ja hammaslääkäriasemat.

Vahvat kasvumahdollisuudet

Terveydenhuollolta odotetaan jatkuvasti tehokkaampaa toimintaa ja asiakkaiden entistä parempaa palvelua. Tämä luo lisää kysyntää OneClinicin tuotteelle ja tarjoaa meille vahvat kasvumahdollisuudet.

OneClinic toimii Oulussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme ja ratkaisuistamme. Ota yhteyttä – sovitaan tapaaminen kasvokkain tai etänä.


Arvot ohjaavat toimintaamme

Uudistamishalu

Tuotamme ohjelmistoja, jotka uudistavat
sosiaali- ja terveysalan toimintatapoja.

Kumppanuus

Asiakkaidemme ja muiden kumppaniemme kanssa pystymme tarvittaessa toteuttamaan laajoja kokonaisuuksia. Kumppanuudet mahdollistavat avoimen ekosysteemin mukaiset nykyaikaiset toimintamallit, joissa jokainen keskittyy omaan erikoisalaansa. Laajasta verkostostamme löytyy osaajia lääkäreistä ja hoitajista tietotekniikan asiantuntijoihin ja globaaleihin IT-yhtiöihin.

Ratkaisulähtöisyys

Työmme lähtökohtana on luoda ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa säästämällä aikaa ja rahaa sekä poistamalla päällekkäistä työtä.

Edelläkävijyys

Seuraamme aktiivisesti omaa alaamme ja olemme mukana sen kehittämisessä. Teknologiat etenevät nyt nopeasti. Muun muassa IOT, sähköinen asiointi, mobiilisuus, AI ja koneoppiminen ovat meille tuttuja. Toteutamme moderneja ratkaisuja, jotka ovat muita vaihtoehtoja edellä ja kestävät näin pitkälle tulevaisuuteen.