OneClinicin käyttäjäkokemusasiantuntija Antti kertoo työstään

Koeaikani lähenee loppuaan ja alla pieni katsaus keskeisimpiin työtehtäviini.

 

Tavallisena päivänä työaikaani kuuluu keskeisessä osassa tuotekehityksen testaus. Pienten kehitystöiden testaus on suoraviivaista, mutta suurempien kehitystöiden osalta olen panostanut vahvasti testitapausten etukäteissuunnitteluun ja dokumentointiin, jolloin testaukseen käytetty aika kasvaa huomattavasti. Testatessa olen yhteistyössä kehittäjiimme, joilta saan erittäin ammattitaitoista ja avuliasta tukea. Haluaisinkin kiittää koko kehitystiimiämme aloitusaikani tukemisesta!

Toisena keskeisenä tehtävänä on ollut tuotekehitysten määrittely. Määrittelyssä olen tiiviissä yhteistyössä asiakkaisiimme, joiden tarpeita kehitystyön on palveltava. Onnekseni asiakkaamme ovat oman alansa logistiikan ammattilaisia, ja heidän kanssansa yhteistyö on ollut helppoa. Lopullinen kehitystyön määrittely tehdään tuotekehityspäällikkömme Janin kanssa, joka osaa hillitä ajoittain villinä laukkaavaa täydellisyyden tavoitteluani.

Lisäksi olen päässyt mukaan projektitasoiseen suunnitteluun ja toteutukseen kahteen eri käyttöönottoprojektiin eri asiakkaille. Projektityöskentely on ollut erittäin kiehtovaa, ja olen projektien puitteissa oppinut toimitusjohtajaltamme paljon siitä, kuinka projektia viedään eteenpäin onnistuneeseen lopputulokseen.

Projekteihin liittyen olen ollut myös kouluttamassa asiakkaitamme sovelluksemme käyttöön, ajoittain paikan päällä kasvotusten järjestetyissä koulutustapahtumissa ja tietysti etätukena tarpeen mukaan päivittäin. Etenkin käyttöönottovaiheeseen liittyy tehostettu tuki, jolla varmistamme, että asiakas saa kaiken mahdollisen tuen, jotta OneClinic Logistics -sovelluksemme saadaan otettua käyttöön onnistuneesti.

Erityiskiitos myös asiakasvastaavallemme, Johannalle! Hänen elämäänsä hankaloitan kohtuuttomasti milloin milläkin ongelmallisilla kysymyksillä, ja joihin kerta toisensa jälkeen löytyy loppupelissä aina ratkaisu.

Muita blogipostauksia