Tuotekehityksemme hakee Senior sekä Junior Java- ohjelmistokehittäjää

Haemme nyt OneClinic Oy:n tuotekehitystiimiin Senior sekä Junior JAVA OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Toimistomme sijaitsevan Oulussa ja Helsingissä. Senior kehittäjänä voit työskennellä etänä mistä päin Suomea tahansa. Junior kehittäjänä työskentely paikkanasi on Oulu.

Työtehtävänäsi on OneClinic tuotteiden kehittäminen osana osaavaa tuotekehitystiimiä.

 

Edellytämme hakijalta vähintään muutaman vuoden työkokemusta:

Java-ohjelmoinnista

Tietokantasuunnittelusta

Eduksi lasketaan:

SQL-, JPA- ja Google Web Toolkit -kokemus

Kokemus Web-käyttöliittymien ohjelmoinnista

Rajapintaosaaminen (Web Service, REST)

 

Arvostamme kokemusta tiimityöskentelystä ja ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua uusia asioita. Ja haluathan saada aikaan tuloksia laadusta tinkimättä!

Tarjoamme paitsi haasteita myös mukavan työilmapiirin ja monipuolisen urakehityksen. Työnkuvan voimme räätälöidä osaamistasosi mukaan. Olit sitten kokenut konkari tai vasta parin vuoden kokemuksella varustettu tekijä – olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää!

Työnkuva voidaan räätälöidä hakijan osaamistason mukaan, joten pääset varmasti työskentelemään omalla vahvuusalueella ja halutessasi ottamaan vastuuta esimerkiksi virkaiältään nuorempien kollegojen mentoroinnissa.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä OneClinicin tuotekehityspäälliköltä Jani Taavettilalta 045 803 3696  jani.taavettila@oneclinic.fi

Muita uutisia