Tavataan Terveys ja talous -päivillä Hämeenlinnassa!

OneClinic on mukana Terveys ja talous -päivillä, jotka pidetään 30.–31. elokuuta Hämeenlinnassa hotelli Scandic Aulangolla.

OneClinic on mukana Terveys ja talous -päivillä, jotka pidetään 30.–31. elokuuta Hämeenlinnassa hotelli Scandic Aulangolla. Tapahtuman yhteydessä järjestettävässä näyttelyssä 30.8. klo 8-17 esittelemme terveydenhuollon logistiikkaa tehostavaa OneClinic Logistics -järjestelmäämme.

Hieno referenssi on Siun sotelle (Pohjois-Karjalan hyvinvointialue) toimittamamme ratkaisu, joka on ensimmäinen kokonaiselle hyvinvointialueelle rakennettu hoitotarvikkeiden logistiikkajärjestelmä. Kokonaistoimituksesta vastanneen OneClinicin kumppanina Siun sote -projektissa toimi Leanware.

OneClinic Logistics -järjestelmä sopii erinomaisesti paitsi hyvinvointialueiden myös terveysyritysten, alan laboratorioiden ja muiden terveydenhuollon toimijoiden käyttöön.

Tervetuloa tutustumaan OneClinic Logistics -järjestelmään näyttelyosastollemme. Kerromme mielellämme tarkemmin, kuinka voimme tehostaa terveydenhuollon logistiikkaa yhdessä kumppaniyrityksemme Leanwaren kanssa. OneClinicin ja Leanwaren näyttelyosastot 30 ja 31 ovat kätevästi vierekkäin. OneClinicista mukana ovat toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä ja myynnistä vastaava Janne Regelin, Leanwarelta toimitusjohtaja Ville Keskinen.

Tavataan Aulangolla!

Muita uutisia