OneClinicilla meneillään vahvan kasvun vuosi

OneClinicin liikevaihto ja tiimi ovat kasvaneet vuoden 2024 aikana.

Vuosi 2024 on OneClinicille vahvan kasvun aikaa. Yhtiön liikevaihto nousee kuluvana vuonna vähintään 2 miljoonan euron, kun vastaava luku vuotta aikaisemmin oli noin 1,2 miljoonaa euroa. Samalla sen asiantunteva tiimi on entisestään vahvistunut. Nyt tiimissä on 12 kokopäiväistä ja 6 osa-aikaista jäsentä.

OneClinicin toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä on erityisen iloinen kasvuluvuista, koska ne on saavutettu vaikeasta toimintaympäristöstä huolimatta. Haasteellisen toimintaympäristöstä ovat tehneet sote-uudistuksen jälkimainingit sekä sote-menojen karsintapaineet.

”Pitemmällä tähtäimellä huomion kiinnittäminen soten kustannuksiin on meille hyvä asia. OneClinic Logistics -ratkaisumme auttaa tutkitusti tehostamaan terveydenhuollon logistiikkaa ja säästämään euroja”, hän toteaa.

Pietilän mukaan markkinoilla on nyt positiivinen vire OneClinic Logisticsia kohtaan. Tämä näkyy tarjouspyyntöjen ja kyselyjen määrässä. OneClinicin suuria asiakkaita ovat muun muassa Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Siun sote (Pohjois-Karjalan hyvinvointialue) ja Fimlab.

Muita uutisia