OneClinic osti Triconsin – vahvistaa sairaala-apteekkien osaamistaan

OneClinic Oy on ostanut Tricons Oy:n koko osakekannan. OneClinic vahvistaa yrityskaupalla sairaala-apteekkijärjestelmiin liittyvää osaamista ja kokemusta.

Terveydenhuollon tarvikkeiden ja lääkehuollon logistiikkaan erikoistunut ohjelmistotalo OneClinic vahvistaa yrityskaupalla ennen kaikkea sairaala-apteekkijärjestelmiin liittyvää osaamista ja kokemusta.

”Järjestely tuo meille merkittäviä synergiaetuja. Lääkehuolto ja etenkin sairaala-apteekit ovat Triconsin ydinosaamista. Nyt yrityskaupan jälkeen pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaillemme entistäkin parempia ratkaisuja – ja onhan meillä jo ennestään merkittävä yhteinen asiakas”, toteaa OneClinicin toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä.

Tricons jatkaa aluksi toimintaansa entiseen tapaan, mutta tarkoitus on Pietilän mukaan sulauttaa se myöhemmin OneCliniciin. Järjestely ei vaikuta asiakkaisiin millään tavalla. Palvelut jatkuvat kuten ennenkin, jatkossa osana OneClinicin toimintaa. Kaikkien asiakkaiden palvelutaso pysyy totutun korkeana.

Toimitusjohtaja Pietilä korostaa myös, että Tricons-kauppa tuo merkittäviä kasvumahdollisuuksia OneClinicille. It-panostukset terveydenhuollon tarvikkeiden ja lääkehuollon logistiikkaan, mukaan lukien sairaala-apteekkeihin, ovat nyt kasvussa, kun terveydenhuolto on selvinnyt koronapandemiasta ja sote-uudistus on saatu tehtyä.

Muita uutisia