Antti ja Lauri OneClinicin tiimin uudet jäsenet

OneClinic on vahvistunut kahdella osaajalla, kun Antti Velling on aloittanut tiimissä käyttäjäkokemusasiantuntijana ja Lauri Knuth ohjelmistosuunnittelijana.

Antti keskittyy työssään OneClinic Logisticsin uusien toimintojen ja kehitystarpeiden määrittelyyn sekä niiden testaukseen. Lisäksi hän osallistuu asiakastyöhön -ja projekteihin, kuten antaa käyttökoulutusta ja käytön opastusta.

”Tavoitteeni on, että pystymme täyttämään asiakkaiden toiveet ja tarpeet mahdollisimman hyvin. Haluan varmistaa, että asiakkaat saavat mitä tilaavat ja että järjestelmä toimii kuten sen pitääkin”, hän toteaa.

Ennen OneCliniciin siirtymistään Antti toimi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten logistiikassa hankinta-assistenttina.

Lauri puolestaan työskentelee OneClinic Logisticsin koodauksen ja uusien ominaisuuksien kehittämisen parissa. Uudet ominaisuudet esimerkiksi parantavat järjestelmän käyttäjäkokemusta.

”OneClinicissa on kiva olla töissä. Yritys on mukavassa kasvussa ja täällä on paljon asiantuntemusta. Olemme saavuttaneet merkittäviä asiakasvoittoja. OneClinic Logisticsin kysyntä on vahvaa. Lisäksi sote-alalla tapahtuvat muutokset pitävät virkeänä”, toteaa Lauri.

Muita uutisia