Terveydenhuollon sujuvinta tiedonhallintaa

OneClinic Care on tehokkain, edistynein ja kattavin terveydenhuollon prosessien ohjausjärjestelmä. Se tekee terveydenhuollon tiedonhallinnan ennen kokemattoman sujuvaksi ja ketteräksi. Järjestelmä takaa käyttäjilleen mahdollisuuden keskittyä potilaisiin ja hoidon kannalta tärkeisiin kliinisiin prosesseihin, mutta auttaa myös suorittamaan tehokkaasti erilaiset hallinnolliset tehtävät.

OneClinic Care: Suomalais-tanskalaista huipputeknologiaa

Tanskassa alun perin kehitetty ja OneClinic Oy:n Suomen olosuhteiseen muokkaama OneClinic Care on täysin integroitu kolmannen sukupolven järjestelmä. Se palvelee terveydenhuollon yksiköiden kaikkia tärkeitä toimintoja ja nivoo samaan sovellukseen sähköiset potilasasiakirjat (EHR), potilastietojen hallintajärjestelmän (PAS), sairaalan tietojärjestelmän (HIS), toiminnanohjausjärjestelmän (ERP), sähköisen viestinnän ja suuren joukon hallinnollisia järjestelmiä.

Kaikki Microsoft Dynamics AX:n tarjoamat ominaisuudet ja mahdollisuudet voivat olla osa OneClinic Carea.

 

Toiminnanohjausta terveydenhuoltoon

OneClinic Care mahdollistaa kliinisten prosessien ja hoitoketjujen ohjaamisen toiminnanohjauksen keinoin. Järjestelmä antaa kokonaan uudet välineet terveydenhuollon johtamiseen, kehittämiseen ja vaikuttavuuden analysointiin. Monipuolisista ominaisuuksistaan huolimatta OneClinic Care on käyttäjäystävällinen.

 

Laajasti käytössä

OneClinic Care -järjestelmä on Tanskassa laajasti käytössä muun muassa julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa, klinikoissa ja terveyskeskuksissa. Se skaalautuu joustavasti niin suurten kuin pienten yksiköiden tarpeisiin. Tähän mennessä laajin asennettu järjestelmä käsittelee yli 800 000 ihmisen sähköisiä potilasasiakirjoja. Myös Suomessa järjestelmää käyttävät jo useat asiakkaat niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Yhteistyössä

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo