Stella hankki käyttöönsä OneClinic Care -järjestelmän

 

Kotiin tuotettujen terveys- ja hyvinvointipalvelujen markkinajohtaja Stella Kotipalvelut Oy on hankkinut käyttöönsä OneClinic Oy:n kehittämän OneClinic Care-tietojärjestelmän.

Stellan johtava lääkäri Mika Perttu kertoo, että yritys haluaa tarjota asiakkailleen uudenlaisia palveluja ja hyödyntää niiden tuottamisessa parhaita teknologioita. Tähän ajattelutapaan OneClinic Care – terveyden- ja sosiaalihuollon alalle suunniteltu edistynyt toiminnanohjausjärjestelmä – istuu erittäin hyvin.

”Halusimme tuoreen näkemyksen potilastietojärjestelmästä. OneClinic Care on merkittävästi erilainen kuin vanhat potilastietojärjestelmät – se on käyttäjäystävällinen, monipuolinen ja integroituu hyvin muihin järjestelmiin”, hän kiittelee.

Stella on erikoistunut kotiin tuotettaviin terveyspalveluihin ja erilaisiin kodinhoidon palveluihin. Erityisen laajaa on ikäihmisille tarkoitettu turvapuhelintoiminta, jonka asiakkaina on yli 170 kuntaa ja jonka hälytyskeskus ottaa vastaan kuukausittain noin 100 000 yhteydenottoa.

Yrityksen tarkoituksena on ryhtyä käyttämään järjestelmää muun muassa kotilääkäri-, kotisairaala- ja turvapuhelinpalveluissaan.

”Jatkoa saattaa hyvinkin seurata, sillä kehitämme koko ajan uusia palveluja. Yksi OneClinic Caren eduista on, että se taipuu joustavasti näiden asettamiin vaatimuksiin”, huomauttaa johtava lääkäri Perttu.

OneClinicin toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä sanoo, että yritys haluaa olla innovatiivinen toimija ja muuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon alan toimintamalleja.

”Tämän vuoksi Stella sopii asiakkaana ja kumppanina meidän filosofiaamme ja ajattelutapaamme erittäin hyvin”, hän huomauttaa.

OneClinic Care on laajasti ja menestyksekkäästi käytössä terveydenhuollon prosessien sähköistämisen mallimaana pidetyssä Tanskassa. OneClinic on tuonut OneClinic Care-tietojärjestelmän Suomeen, kehittänyt sitä edelleen ja rakentanut suomalaisiin olosuhteisiin sopivaksi.

”Se on paljon muutakin kuin perinteinen potilaskertomusjärjestelmä. Ainutlaatuista on, että OneClinic Caren avulla voidaan ohjata terveydenhuollon palveluprosesseja. Asiakastieto sekä kliininen, taloudellinen ja hallinnollinen tieto ovat jatkuvasti reaaliaikaisesti yhdessä – toisin kuin muissa järjestelmissä”, hän kuvailee.

Pietilä painottaa myös järjestelmän modulaarisuutta. Tämän ansiosta asiakkaat voivat valita käyttöönsä tietyt osiot, jotka sovitetaan näiden nykyiseen järjestelmäarkkitehtuuriin.

Lisätiedot

Stella Kotipalvelut Oy
Johtava lääkäri Mika Perttu
0400 484947

OneClinic Oy
Toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä
050 5434192

Stella on suomalainen kotiin tuotettavien palveluiden markkinajohtaja, jolla on 15 vuoden vankka kokemus kodinhoidon- ja terveyspalveluiden uranuurtajana. Stellan palveluita käyttää valtakunnallisesti yli 170 kuntaa ja kaupunkia sekä 35 000 kotitaloutta. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 20 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä.

LISÄTIETOJA ANTAA:

Veli-Matti Pietilä
Toimitusjohtaja
Puhelin: 050 543 4192