Tuotekehityksemme hakee Java-ohjelmistokehittäjää

Haemme nyt OneClinicin tuotekehitystiimiin Ouluun Java-ohjelmistokehittäjää. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toivomamme aloitusajankohta on elokuussa 2021. Tehtävänäsi on OneClinic- tuotteiden kehittäminen osana osaavaa tuotekehitystiimiä.

Edellytämme sinulta Java-ohjelmoinnin ja tietokantasuunnittelun osaamista. Eduksesi laskemme SQL-, JPA- ja Google Web Toolkit -kokemusta sekä web-käyttöliittymien ohjelmoinnin hallintaa ja rajapintaosaamista (Web Service, REST).

Arvostamme kokemusta tiimityöskentelystä ja ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua uusia asioita. Ja haluathan saada aikaan tuloksia laadusta tinkimättä!

Tarjoamme paitsi haasteita myös mukavan työilmapiirin ja monipuolisen urakehityksen. Työnkuvan voimme räätälöidä osaamistasosi mukaan. Olit sitten kokenut konkari tai vasta parin vuoden kokemuksella varustettu tekijä – olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää!

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa, joten ilmaise mielenkiintosi tehtävään kohtaan ottamalla yhteyttä Helen Vesikiin (040 167 8094, helen.vesik@adecco.fi tai LinkedInin kautta) viimeistään 30.09.2021 Lisätietoja voit kysellä myös OneClinicin tuotekehityspäälliköltä Jani Taavettilalta (045 803 3696 jani.taavettila@oneclinic.fi).

Muita uutisia